Dušené ledvinky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Peťa
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 11 006×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Dušené ledvinky ingredience:
vepřové ledvinky
2 lžíce oleje
2 stroužky česneku
hladká mouka
šalvěj
sůl, pepř podle chuti
Dušené ledvinky postup:
Očištěné ledvinky nakrájíme na plátky a obalíme v mouce. Na rozehřátý olej přidáme nakrájený česnek, šalvěj a nakonec ledvinky. Prudce osmahneme, lehce podlijeme vodou a dusíme doměkka. Nakonec osolíme a opepříme podle chuti.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Dušené ledvinky"
Zkuste také
Reklama