Dušená srdce na žampionech
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Pavla
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 8 117×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Dušená srdce na žampionech ingredience:
1 balení vepřových srdcí
sůl
celý pepř
2 lžíce hl. mouky
menší miska nakrájených žampionů
1 cibule
1 hrnek vývaru
2 lžíce oleje
Dušená srdce na žampionech postup:
Očištěná srdce nakrájíme na plátky, cibuli na jemno. Na pánvi rozehřejeme olej cibuli a plátky srdce opečeme. Osolíme, opepříme, podlijeme částí vývaru a pod pokličkou dusíme do poloměkka. Přidáme žampiony a dusíme až je maso měkké.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Dušená srdce na žampionech"
Zkuste také
Reklama