Čočka na kyselo
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: Lenka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 2 komentáře zobrazeno 5 397×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Čočka na kyselo ingredience:
500 g čočky, 3 lžíce rostlinného oleje, 3 lžíce hladké mouky, ocet, 1 cibule, sůl
Čočka na kyselo postup:
Opláchnutou čočku namočíme a necháme nabobtnat ve vodě. Pak ji uvaříme doměkka. Na tuku osmažíme dozlatova cibuli nakrájenou na kostičky, zaprášíme moukou, zalijeme vodou scezenou z čočky. Dochutíme octem a povaříme. Pak přidáme uvařenou čočku a podle chuti osolíme. Čočku podáváme s kyselou okurkou a se sázeným vejcem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Čočka na kyselo"
Zkuste také
Reklama