Čertí jazýčky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 497×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Čertí jazýčky ingredience:
kuřecí prsa
dlouhé feferonky
plátky šunky
mletý bílý pepř
olej na opečení
strouhaná Niva
Čertí jazýčky postup:
Kuřecí plátek lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na maso položíme plátek šunky a 1 feferonku.Plátek masa přehneme na půlku tak, aby na jedné straně vyčnívala šunka i feferonka. Okraj masa sepneme párátkem a opečeme na oleji z obou stran. Trochu zakápneme vodu a osmažíme doměkka. Do vypečené šťávy přidáme kousek másla na zjemnění a nakonec maso posypeme nastrouhanou Nivou, přiklopíme pokličkou a necháme sýr roztát.Podáváme s brambory nebo dušenou rýží a se zeleninovou oblohou.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Čertí jazýčky"
Zkuste také
Reklama