Dnes je Pátek 1.11.2024 a svátek má Felix | V databázi máme 4 808 receptů


Čertí jazýčky

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Čertí jazýčky ingredience:

kuřecí prsa
dlouhé feferonky
plátky šunky
mletý bílý pepř
olej na opečení
strouhaná Niva

Čertí jazýčky postup:

Kuřecí plátek lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na maso položíme plátek šunky a 1 feferonku.Plátek masa přehneme na půlku tak, aby na jedné straně vyčnívala šunka i feferonka. Okraj masa sepneme párátkem a opečeme na oleji z obou stran. Trochu zakápneme vodu a osmažíme doměkka. Do vypečené šťávy přidáme kousek másla na zjemnění a nakonec maso posypeme nastrouhanou Nivou, přiklopíme pokličkou a necháme sýr roztát.
Podáváme s brambory nebo dušenou rýží a se zeleninovou oblohou.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Čertí jazýčky"

Stav hlasování: 1.5/5 (31 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Čertí jazýčky ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Drůbež

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci