Bramborové ragú
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 975×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bramborové ragú ingredience:
1 kilogram brambor, 1/2 litru zeleninového vývaru, 2 cibule, 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 zelené papriky, 2 lžíce hladké mouky, olej, sůl
Bramborové ragú postup:
Syrové brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Na oleji osmažíme drobně nakrájené cibule, přidáme brambory, podlijeme vývarem a dusíme až do poloměkka. Přidáme na proužky nakrájené papriky, podlijeme vývarem a dusíme těměř doměkka. Pak vysmahneme na tuk, zasypeme moukou, zalijeme zbytkem vývaru s rozmíchaným protlakem a zvolna dusíme, až se většina vývaru odpaří.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bramborové ragú"
Zkuste také
Reklama