Dnes je Pátek 1.11.2024 a svátek má Felix | V databázi máme 4 808 receptů


Bochníčky plněné masem a zelím

Zařazeno v kategorii: Recepty - Pečivo > Slané pečivo
Autor: lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Bochníčky plněné masem a zelím ingredience:

4 bochníčky chleba
400 g vepřového masa
400 g hlávkového zelí
1 kapie
3 cibule
150 ml vývaru
2 lžíce oleje
2 lžíce rajského protlaku
2 zelené cibulky
1 hlava česneku
kmín
sůl
mletá pálivá paprika

Bochníčky plněné masem a zelím postup:

Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Na pánvi na oleji ji osmahneme, přidáme omyté a na nudličky nakrájené maso. Cibulku shrneme na bok, aby se nepřipálila, a maso zprudka opečeme. Ochutíme solí, kmínem a mletou paprikou. Přisypeme omyté a nakrájené zelí, rajský protlak, podlijeme vývarem a dusíme zhruba 45 minut, dokud maso nezměkne. Pak přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou papriku a ještě chvíli podusíme. Do odstavené masové směsi prolisujeme česnek a zamícháme.

Z bochníčků seřízneme vršky, střídku vydlabeme a naskládáme je na suchý plech. V troubě rozehřáté na 200 °C dozlatova zapečeme. Horké bochníčky naplníme masovou směsí se zelím a posypeme nasekanou zelenou cibulkou.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Bochníčky plněné masem a zelím"

Stav hlasování: 2.0/5 (40 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Bochníčky plněné masem a zelím ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Slané pečivo

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci