Bermská mísa z jednoho hrnce
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Sára
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 339×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bermská mísa z jednoho hrnce ingredience:
300 ml vody
1 cibule
lžíce sádla
6 bobulí jalovce
100 ml bílého vína
1 kg kysaného zelí
1 mrkev
100g klobásy
uzený hovězí jazyk
750g uzených vepřových žebírek
500g anglické slaniny
3 uzené vepřové nožičky
1/2 kg zadního hovězího masa
kousek celeru
Bermská mísa z jednoho hrnce postup:
Nakrájíme cibuli na nudličky a podusíme na sádle, přihodíme kyselé zelí s jalovcem, zamícháme a zalijeme vodou s vínem. Přidáme slaninu, vepřová žebra a přikryjeme poklicí. Vaříme 1 1/2 hodiny a 20 minut před ukončením přidáme klobásu a prohříváme. V druhém hrnci v neslané vodě dáme vařit uzený hovězí jazyk a uzené vepřové nožičky. Zeleninu s hovězím masem vaříme odděleně. Všechny druhy masa nakrájíme na porce a rozložíme na zelí.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bermská mísa z jednoho hrnce"
Zkuste také
Reklama