Bedly na víně
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 629×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bedly na víně ingredience:
1 kb bedel, decku bílého vína, 1 lžíce oleje, 50g anglické slaniny, šťáva z půlky citronu, pepř, sůl, máslo
Bedly na víně postup:
Hlavičky bedel oloupeme a osmahenme z obou stran prudce na oleji. Pak je zarovnáme do zapékací misky vymazané máslem. Bedly pěkně osolíme a opepříme. Nožičky bedel a anglickou slaninu nakrájíme na malé kousky a osmahneme na zbylém oleji. Potom podlijeme deckou bílého vína ap ovaříme. Tuto směs ochucenou ještě citronovou šťávou přelijeme přes hlavičky bedel. To všechno pečeme ve středně vyhřáté troubě asi půl hodinyFotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bedly na víně"
Zkuste také
Reklama