Zapečený kapr s pikantní nádivkou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 493×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečený kapr s pikantní nádivkou ingredience:
750g kapra, sůl, paprika, 50g hladké mouky, 100g oleje, 200g cibule, 1/2 l bílého vína, 1 lžíce rajčatového protlaku, špetka pepře, 1 citrón, 300g menších rajčat
Zapečený kapr s pikantní nádivkou postup:
Porce kapra prosolíme, opaprikujeme, obalíme v mouce a opečeme po obou stranách na oleji. Vyjmeme je a uchováme v teple. Ve zbylém oleji osmažíme na plátky nakrájenou cibuli, a když zlátne, přilijeme víno, přidáme rajčatový protlak, sůl, pepř, zakapeme citronem a nakonec vložíme oloupaná rajčata nakrájená na kousky. Rybu narovnáme do zapékací mísy, přelijeme směsí rajčat, vína, cibule a zapečeme v troubě.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zapečený kapr s pikantní nádivkou"
Zkuste také
Reklama