Zapečený amur se smetanou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: punťa
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 11 572×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečený amur se smetanou ingredience:
2 porce amura
sůl, pepř
citronová šťáva
1 smetana
Zapečený amur se smetanou postup:
Amura osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Přendáme do zapékací mísy, zalijeme smetanou a dáme péct. Pečeme asi 20 minut.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zapečený amur se smetanou"
Zkuste také
Reklama