Zapečené vepřové řízky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: marta
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 674×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečené vepřové řízky ingredience:
4 vepřové řízky
2 vejce
strouhanka
máslo
1 bujon
trocha vody
1 cibule
sůl, pepř
Zapečené vepřové řízky postup:
Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Na másle si zpěníme cibuli.Řízky obalíme v rozšlehaných vejcích a strouhance, opečeme na cibuli.
Ve 2dl vody si necháme rozpustit bujón. Řízky přendáme do zapékací mísy, přidáme cibuli a máslo na kterým jsme řízky pekli a zalijeme rozpuštěným bujónem. Pečeme v předehřáté troubě do té doby, dokud se do nich veškerá voda s bujonem nevsákne.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zapečené vepřové řízky"
Zkuste také
Reklama