Zapečené rybí filé
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 939×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečené rybí filé ingredience:
600 g rybího filé, 0,5 l mléka, sůl, mletý černý pepř, olej, 400 g bílého hlávkového zelí, 2 červené a 2 žluté papriky, 50 g prorostlé uzené slaniny, 2 cibule, kmín, 025 l zeleninového vývaru, 150 g sýru gouda
Zapečené rybí filé postup:
Filé opláchneme a na několik hodin namočíme do mléka. Potom ho vyjmeme, opláchneme studenou vodou, osušíme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji opečeme z obou stran. Očištěné zelí a papriky zbavené semen a nakrájíme na menší kousky. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme nadrobno nasekanou cibuli a osmažíme. Přidáme zeleninu, kmín, osolíme, opepříme, zalijeme polovinou vývaru a dusíme 30 minut. Filé a zeleninu vložíme do zapékací misky, podlijeme zbylým vývarem a posypeme strouhaným sýrem. Vložíme do vyhřáté trouby a zapékáme asi 15 minut.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zapečené rybí filé"
Zkuste také
Reklama