Žampionová polévka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Zeleninové polévky
Autor: Bára
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 127×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Žampionová polévka ingredience:
150g hovězího masa
2 lžíce uvařené rýže
1l vývaru
1 malá cibule
konzerva žampionů s nálevem
1 větší mrkev
olej, sůl a pepř
petrželka na ozdobu
lžíce strouhaného sýra
Žampionová polévka postup:
Na kroužky nakrájenou cibuli osmažíme na rozpáleném oleji, zalijeme vývarem. Poté přidáme na drobno nakrájené a doměkka uvařené maso. Na konec do polévky vložíme kostky mrkve, přihodíme žampiony i s nálevem a přimícháme vařenou rýži. Dochutíme dle chuti a ozdobíme petrželkou, či posypeme sýrem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Žampionová polévka"
Zkuste také
Reklama