Boršč
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Zeleninové polévky
Autor: marco
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 18 980×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Boršč ingredience:
100g hovězího masa
100g vepřového masa
50g uzeného masa
100g nastrouhané kořenové zeleniny
100g červené řepy
máslo
2 rajčata
1 malý rajský protlak
2 lžíce hladké mouky
4 brambory
100g bílého hlávkového zelí
1 bobkový list
sůl, pepř
jíška
Boršč postup:
Maso uvaříme v osolené vodě s kořenovou zeleninou. Měkké maso a zeleninu vyjmeme a vývar přecedíme. Červenou řepu nakrájíme na nudličky a dusíme na másle s rajským protlakem. Zalijeme vývarem z masa, vmícháme jíšku,přidáme očištěné a pokrájené brambory, pokrájené bílé hlávkové zelí, bobkový list, pepř a oloupaná pokrájená rajčata. Vše uvaříme doměkka, přimícháme pokrájené uvařené maso se zeleninou a dochutíme solí.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Boršč "
Zkuste také
Reklama