Žampionová omáčka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Omáčky
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 10 823×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Žampionová omáčka ingredience:
300 g žampionů, l šlehačka, 30 g hladké mouky 30 g másla, citrónová šťáva, sůl.
Žampionová omáčka postup:
Žampiony očistíme, pokrájíme a dusíme bez tuku asi 20 minut. Mezitím si připravíme světlou jíšku z másla a mouky. Podušené žampiony přidáme do jíšky, rozředíme vodoua přidáme šlehačku. Za stálého míchání vaříme asi 10 minut. Dochutíme citrónem a solí.v
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Žampionová omáčka"
Zkuste také
Reklama