Vepřový jazyk na česneku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Marťásek
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 934×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vepřový jazyk na česneku ingredience:
1 uvařený vepřový jazyky
sůl, pepř
4 stroužky česneku
olivový olej
Vepřový jazyk na česneku postup:
Uvařený jazyk nakrájíme na plátky. Na pánev nalijeme olivový olej, zpěníme na něm nakrájený česnek, přidáme plátky jazyka a restujeme dozlatova. Hotový jazyk na talíři osolíme a opepříme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Vepřový jazyk na česneku"
Zkuste také
Reklama