Vepřové řízečky v těstíčku z šalvěje
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Natálie
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 514×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vepřové řízečky v těstíčku z šalvěje ingredience:
4 vepřové řízky
olivový olej
1 cibule
3 střední rajčata
sůl, pepř, cukr, citron
Těstíčko:
2 lžíce hladké mouky
sůl, pepř
hrst nasekané šalvěje
Vepřové řízečky v těstíčku z šalvěje postup:
Vepřové řízky naklepeme, osolíme a opepříme. V misce smícháme šajvěj s moukou, lehce osolíme a opepříme. V tomto těstíčku obalíme řízky a z obou stran smažíme na oleji. Když jsou řízky hotové, vyjmeme je. Do oleje přidáme nasekanou cibuli, nakrájená rajčata. Hotové ochutíme solí, pepřem, cukrem a šťávou z citronu.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Vepřové řízečky v těstíčku z šalvěje"
Zkuste také
Reklama