Vepřové nasladko
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Aneta
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 040×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vepřové nasladko ingredience:
4 vepřové řízky
4 plátky anglické slaniny
sůl
pepř
mletá sladká paprika
2 hrušky
olivový olej
4 kusy alobalu
Vepřové nasladko postup:
Maso lehce naklepeme, osolíme a opepříme.Na alobal dáme plát t masa, položíme plát slaniny, 1/2 hrušky a zakapeme olivovým olejem. Zabalíme a dáme péct do trouby asi na 30 minut. Pečeme při 200C.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Vepřové nasladko"
Zkuste také
Reklama