Vepřové medailonky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 20 125×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vepřové medailonky ingredience:
16 medailonků z vepřové panenky, sůl, pepř, hladká mouka, 1 lžíce oleje, 2 lžíce másla, 1 větší cibule, 200g rajčat, 20ég tykve
Vepřové medailonky postup:
Medailonky opatrně naklepeme, osolíme, opepříme, zlehka obalíme v mouce a opečeme na rozehřátém oleji a másle z obou stran. K masu přidáme na proužky nakrájenou cibuli, na klínky nakrájená oloupaná rajčata a nakonec na kostičky nakrájenou oloupanou a semen zbavenou tykev. Krátce podusíme.Fotografie
Ohodnoťte recept "Vepřové medailonky"
Zkuste také
Reklama