Vepřové maso zapečené se zelím
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Anna
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 11 111×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vepřové maso zapečené se zelím ingredience:
500g vepřového masa
1 balení kysaného zelí
1 rajčatový protlak
2 cibule
sůl
pepř
olej
Vepřové maso zapečené se zelím postup:
Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Olej nalijeme do pánve, zpěníme na něm cibuli a přidáme vepřové maso. Dusíme do měkka. Do měkkého masa přidáme rajčatový protlak, krátce podusíme a odstavíme.Na druhé pánvi si opět zpěníme cibuli, ke zlaté cibulce přidáme trošku pokrájené zelí a dusíme asi 15 minut.
Vymažeme zapékací mísu. Na dno pekáče dáme masovou směs a na ni směs z kysaného zelí. Dáme do předehřáté trouby a pečeme asi 20 minut.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Vepřové maso zapečené se zelím"
Zkuste také
Reklama