Uzené maso v kysaném zelí
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Skopové, telecí a jiné maso
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 263×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Uzené maso v kysaném zelí ingredience:
600g uzeného masa, 500g kysaného zelí, 5 zrnek celého pepře, 4 lžíce rajčatového protlaku, sůl, tuk na vymazání pekáčku
Uzené maso v kysaném zelí postup:
Kysané zelí překrájíme, uzené maso nakrájíme na plátky. Pekáček vymažeme tukem, vyložíme střídavě vrstvou zelí, vrstvou masa, přidáme celý pepř a končíme vrstvou zelí. Zalijeme vodou s rozmíchaným protlakem a zvolna dusíme doměkka.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Uzené maso v kysaném zelí"
Zkuste také
Reklama