Tygří dráp
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Skopové, telecí a jiné maso
Autor: Dana Svatoňová
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 8 599×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Tygří dráp ingredience:
1/4 metru točeného salámu
1/2 malé hlávky zelí
2 cibule
2 červené kapie (nemusí být)
1/2 kostky masoxu
sádlo
Tygří dráp postup:
Salám nakrájíme na kolečka, zelí nahrubo a cibuli najemno. Orestujeme na sádle, trochu podlejeme vodou, přidáme masox a chvíli dusíme.Nakonec zalejeme zálivkou: 3 lžíce sojové omáčky, sůl, cukr (asi 3 špetky), 3 polévkové lžíce dezertního sladkého vína, worchester, glutasol, solamyl
Příloha: rýže nebo chleba
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Tygří dráp"
Zkuste také
Reklama