Troubový guláš
Zařazeno v kategorii: Recepty - Omáčky
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 7 312×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Troubový guláš ingredience:
1 až 1,5 kg masa (hovězí nebo vepřové) nakrájet na kostky
3 až 4 velké cibule nakrájet na drobno
5 stroužků česneku nasekat
2 lžičky gulášového koření
3 lžičky sladké papriky
1 lžička pálivé papriky
3 polévkové lžíce solamilu
2 kostky masoxu
1 rajčatový protlak
sůl podle chuti
0,75 až 1 litr vody
Troubový guláš postup:
Vše vložíme do pekáče přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů.Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí)
V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME, NEMÍCHÁME !!!
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Troubový guláš"
Zkuste také
Reklama