Těstoviny s čerstvými rajčaty a kapary
Zařazeno v kategorii: Recepty - Těstoviny, noky > Těstoviny
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 666×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Těstoviny s čerstvými rajčaty a kapary ingredience:
250 g testovin ( spagety,penne,motylky,vretena )
200 g kerickovych rajcat
hrst listku bazalky
2 strouzky cesneku
1 hrst kaparu ( nemusi byt )
hrst cersveho ( nebo lzicka suseneho) oregana
4 lzice oleje
sul
Těstoviny s čerstvými rajčaty a kapary postup:
Do vetsi misy vlozte rajcatka nakrajena na male kousky,pridejte k nim nadrobno nakrajeny cesnek,kapary,bazalku a oregano.Osolte,zalijte olejem a nechte prikryte odpocinout,nez se uvari testoviny.
Chute se tak dobre prolnou.
Testoviny uvarte v osolene vode podle navodu na obalu.Uvarene testoviny scedte,vysypte je do misy s pripravenou omackou a dobre promichejte.
Tip :
Podavejte posypane s cerstve nastrouhanym parmazanem ci jinym syrem dle chuti.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Těstoviny s čerstvými rajčaty a kapary"
Zkuste také
Reklama