Dnes je Sobota 23.11.2024 a svátek má Klement | V databázi máme 4 808 receptů


Štika vařená po provensálsku

Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: linda

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Štika vařená po provensálsku ingredience:

750g štiky, sůl, špetka pepře, 50g oleje, 40g hladké mouky, 50g cibule, 2 lžíce petrželky

Štika vařená po provensálsku postup:

Štiku očistíme, zbavíme šupin, vykucháme a nerozpůlenou nakrájíme na porce. Na tuku osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme petrželku, zaprášíme moukou a osmahneme. Růžovou jíšku zředíme asi třema sklenkami vody, dobře ji rozšleháme a provaříme. Porce štiky vložíme do této omáčky, zakryjeme a vaříme asi 25 minut.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Štika vařená po provensálsku"

Stav hlasování: 2.1/5 (40 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Štika vařená po provensálsku ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Ryby sladkovodní i mořské

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci