Štika vařená po provensálsku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: linda
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 175×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Štika vařená po provensálsku ingredience:
750g štiky, sůl, špetka pepře, 50g oleje, 40g hladké mouky, 50g cibule, 2 lžíce petrželky
Štika vařená po provensálsku postup:
Štiku očistíme, zbavíme šupin, vykucháme a nerozpůlenou nakrájíme na porce. Na tuku osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme petrželku, zaprášíme moukou a osmahneme. Růžovou jíšku zředíme asi třema sklenkami vody, dobře ji rozšleháme a provaříme. Porce štiky vložíme do této omáčky, zakryjeme a vaříme asi 25 minut.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Štika vařená po provensálsku"
Zkuste také
Reklama