Špíz šavlička
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: Erik
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 305×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Špíz šavlička ingredience:
Vepřové maso
Trošku kuřecího masa
Paprika barevná
Slanina
Klobáska
Cibule
Žampiony
Marináda:
3 lžíce sojové omáčky
1 dcl bílého vína
1 lžička anýzu
3 stroužky česneku
2 lžičky medu
sůl
Olivový olej
Špíz šavlička postup:
Maso nakrájíme na menší kousky a naložíme do marinády minimálně na hodinu (když je čas tak klidně 24 hodin).Na jehlice střídavě napícháme všechny suroviny.
Do pekáčku vložíme špízy a dáme péci na střední teplotu asi na 25 minut. Po celou dobu často poléváme zbytkem nálevu, aby maso zůstalo šťavnaté.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Špíz šavlička"
Zkuste také
Reklama