Dnes je Čtvrtek 28.11.2024 a svátek má René | V databázi máme 4 808 receptů


Smažená treska

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Smažená treska ingredience:

citrón: 1
olej olivový
rukola
treska filé: 4
vejce: 1
mouka hladká: 2 lžíce
mléko: 2 lžíce
prášek do pečiva: špetka
sůl
pepř
brambory: 400 g
rajčátka cherry
olej na smažení

Smažená treska postup:

Krok 1: Brambory důkladně oplách neme a nakrájíme na čtvrtinky. Nakrájené brambory přeložíme na pečicí plech, oso líme a pokapeme olivovým olejem, dáme upéct do předehřáté trouby dozlatova.
Krok 2: Jemně rozmraženou tresku obalíme v těstíčku, které připravíme v misce z hladké mouky, vejce, soli, pepře, mléka a kypřicího prášku. Směs důkladně promícháme a můžeme začít s obalováním.
Krok 3: Obalenou tresku ihned klademe na pánev s rozpáleným olejem a smažíme dozlatova.
Krok 4: Rybu podáváme s pečenými bramborami, malými cherry rajčátky a rukolou.

TIPY: Rybě dodá skvělou chuť i pár kapek citronu.
Těstíčko k obalení by mělo být hustší, aby nestékalo.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Smažená treska"

Stav hlasování: 2.7/5 (50 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Smažená treska ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci