Smažená jatýrka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Ada
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 610×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Smažená jatýrka ingredience:
500g vepřových jater
2 lžíce oleje
1 lžíce hladké mouky
4 prolisované stroužky česneku
4 lžíce kečupu
sůl, pepř
Smažená jatýrka postup:
Játra nakrájíme a obalíme v mouce smíchané s pepřem. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme česnek, a za stálého míchání obalená játra smažíme. Játra pokapeme kečupem a jen krátce podusíme. Hotové játra osolíme. Podáváme s čerstvým pečivem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Smažená jatýrka"
Zkuste také
Reklama