Slaní šneci z listového těsta
Zařazeno v kategorii: Recepty - Pečivo > Slané pečivo
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 25 476×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Slaní šneci z listového těsta ingredience:
1 kecup
6 strozku cesneku
spetka koreni dle chuti ( napr. oregano )
1 svazek zelenecibulky
2 listove testa ( na dva plechy )
200 g salamu dle chuti ( napr. vysocina )
200 g syra dle chuti ( lze smichat dva druhy napr. nivu,eidam )
1 vejce na potreni
Slaní šneci z listového těsta postup:
Pripravime pastu na potreni : do misky dame kecup s prolisovanym cesnekem,oregano a na male kousky naseanou zelenou cibulku.Vse smichame.
Zlistoveho testa uvalime placku ( podobne jako kdyz pripravujeme strudl ).
Placku potreme predem pripravenou pastou.
Na to polozime kolecka salamu a vse posypeme syrem.
Placku stocime podobne,jako kdyz balime palacinku.
Zavin nakrajime na platky zhruba 1,5 cm siroke.
Na plech dame pecici papir a na nej naskladame krajene kousky zavinu - sneky.
Sneky peceme priblizne 45 minut ve stredne vyhrate troube na 170 stupnu.
Doba pripravy : 1 hodina
Pocet kousku : 50
Orientacni cena : 115,-
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Slaní šneci z listového těsta"
Zkuste také
Reklama