Rybí ragú
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Evžen
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 633×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Rybí ragú ingredience:
800g ryb, 2 lžíce rajčatového protlaku, jemně sekaná naložená okurka a 4 ořechová jádra, lžička sladké papriky, 1/8l besamelové omáčky, strouhanka, máslo, bílé víno, sůl
Rybí ragú postup:
Nasekané maso z ryb promícháme se všemi přísadami, rozdělíme do vymaštěných misek nebo jedné mísy, posypeme strouhankou, pokapeme máslem a zapékáme. Před podáním propícháme kůrku vidličkou a kápneme dovnitř několik kapek vína.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Rybí ragú"
Zkuste také
Reklama