Rybí míšenina po námořnicku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 506×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Rybí míšenina po námořnicku ingredience:
750g různých druhů ryb (kapr, candát, štika), sůl, pepř, petrželka, 140g cibule, 100g žampionů, 2 stroužky česneku, 1 bobkový list, 1/4l červeného vína, 50g másla, 25g hladké mouky
Rybí míšenina po námořnicku postup:
Ryby očistíme, nakrájíme na menší kousky, dáme do hrnce, do kterého dáme na dno polovinu nakrájené cibule a nasekanou petrželku, pepř a zalijeme červeným vínem a trochou vody. Ryby rychle uvedeme do varu a za snížené teploty vaříme asi 20 minut. Potom je vyndáme do mísy, vývar zahustíme jíškou, povaříme a přecedíme. Do omáčky přidáme polovinu cibule a hub, které jsme podusili na části másla. Omáčku nalijeme na ryby, krátce podusíme a podáváme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Rybí míšenina po námořnicku"
Zkuste také
Reklama