Rybí filet v mandlové krustě
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 440×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Rybí filet v mandlové krustě ingredience:
4 rybí filety (600 g rybí filé)
sůl, pepř
200 g sekaných mandlí
40 g olivového oleje Bertolli Classico
60 g Ramy Creme Bonjour
4 listy ledového salátu
4 plátky citrónu
Rybí filet v mandlové krustě postup:
Rybí filety (filé) osolíme a opepříme, z obou stran obalíme v sekaných mandlích a opečeme na olivovém oleji (možno připravit také na grilu). Servírujeme na talíře na plátky ledového salátu s plátky citrónu. Do zdobícího sáčku (tvořítka) dáme Ramu Creme Bonjour a ozdobíme jí rybí filety.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Rybí filet v mandlové krustě"
Zkuste také
Reklama