Rybí filet pečený v alobalu
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 493×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Rybí filet pečený v alobalu ingredience:
600 g rybí filé (nebo jakýkoli oblíbený druh ryby)
sůl, směs bylin, kmín
40 g Flora 70 %
cibule, česnek
ledový salát, 4 plátky citrónu
Rybí filet pečený v alobalu postup:
Rybu či rybí filé očistíme, omyjeme. Poté osolíme, okmínujeme a přidáme bylinky. Alobal potřeme polovinou množství Flory, posypeme na plátky krájenou cibulí, můžeme přidat i nakrájený česnek. Vložíme rybí filé a přidáme zbytek Flory. Alobal dobře uzavřeme a dáme péci do vyhřáté trouby. Po upečení alobal otevřeme a k rybě přiložíme ledový salát. Na talíř servírujeme i s alobalem a zdobíme plátkem citrónu.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Rybí filet pečený v alobalu"
Zkuste také
Reklama