Roštěnky s dijonskou hořčicí
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Katuška23
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 933×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Roštěnky s dijonskou hořčicí ingredience:
4 roštěnky
trocha oleje
1 cibule
dijonská hořčice
hrnek vývaru
sůl, pepř
Roštěnky s dijonskou hořčicí postup:
Roštěnky omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Osolíme a opepříme. Z obou stran potřeme hořčicí. Cibuli očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Na troše oleje zpěníme cibuli, na ní pak z obou stran necháme zatáhnout roštěnky. Zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Měkké roštěnky vyjmeme a do šťávy přimícháme lžičku hořčice. Na talíři roštěnky přeléváme vypečenou šťávou s hořčicí.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Roštěnky s dijonskou hořčicí"
Zkuste také
Reklama