Dnes je Čtvrtek 28.11.2024 a svátek má René | V databázi máme 4 808 receptů


Rizoto s hovězím masem ve vlastní štávě

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Rizoto s hovězím masem ve vlastní štávě ingredience:

1 hovězí konzerva
cibule
sůl, pepř
barevné papriky (žlutá, zelená. . .)
1 rajče
zelený hrášek (já na něj zapomněla :-( )
5 lžic kečupu
100 g uzeného eidamu
2 hrnky oprané rýže

Rizoto s hovězím masem ve vlastní štávě postup:

Cibuli necháme zesklovatět na oleji a přidáme celou konzervu masa, které vařečkou rozmělníme. Lehce osolíme, opepříme a orestované maso podlijeme trochou vodou. Přiklopíme pokličkou a po 5 minutách přidáme na proužky nakrájené papriky a rajče. Opět přiklopíme a dusíme, až papriky změknou. Pak ochutíme kečupem. Mezitím si uvaříme tak napůl rýži (cca 15 minut). Potom zcezenou rýži přidáme k masovému základu a dobře promícháme. Nakonec přisypeme nastrouhaný sýr a znovu celé promícháme. Zapékáme ve středně vyhřáté troubě 20 minut.
Podáváme s okurkou, okurkovým nebo rajským salátem.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Rizoto s hovězím masem ve vlastní štávě"

Stav hlasování: 2.8/5 (31 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Rizoto s hovězím masem ve vlastní štávě ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci