Rajčatová polévka z Itálie
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Zeleninové polévky
Autor: Linda P.
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 191×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Rajčatová polévka z Itálie ingredience:
4 lžíce olivového oleje
4 větší cibule,
2 stroužky česneku
kilo rajčat
1 l vývaru
8 lístků bazalky
snítka tymiánu
sůl, pepř a cukr
1 dl smetany
50g vařené rýže
hrst strouhaného tvrdého sýra
Rajčatová polévka z Itálie postup:
Na oleji osmažíme nasekanou cibuli s česnekem. Přihodíme nakrájená rajčata a zalijeme vývarem. Povaříme 20 minut a osolíme. Přidáme cukr a mletý pepř. Propasírujeme, přidáme smítku tymiánu, a smetanu s rýží. Krátce vaříme a na konec přidáme na drobno nasekanou bazalku. Můžeme podávat s kostičkami veky a na talíři posypat strouhaným sýrem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Rajčatová polévka z Itálie"
Zkuste také
Reklama