Pstruzi se žampióny
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 8 516×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pstruzi se žampióny ingredience:
4 pstruzi, 300g očištěných žampiónů, 3 lžíce citrónové šťávy, 2 lžíce hladké mouky, sůl, pepř, 4 lžíce oleje
Pstruzi se žampióny postup:
Očištěné pstruhy pokapeme na povrchu i uvnitř šťávou a necháme asi hodinu odležet. Potom je osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Vložíme je na pánev s rozehřátým olejem, na mírmém ohni opečeme z obou stran dozlatova a odložíme je. Do tuku po rybě nasypeme na plátky nakrájené žampióny a opečeme. Při podávání rozdělíme pstruhy na talíře, ozdobíme plátkem citrónu a obložíme žampióny.Fotografie
Ohodnoťte recept "Pstruzi se žampióny"
Zkuste také
Reklama