Pstruh na mandlích
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Zdena
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 830×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pstruh na mandlích ingredience:
olivový olej
bílý pepř
hladká mouka
šahrán
bílý jogurt
50g mandlí
4 střední pstruhy
sušená citrónová kůra
Pstruh na mandlích postup:
Pstruha umyjeme, oškrábeme a osušíme. Ochutíme bílým pepřem, solí a posypeme sušenou citrónovou kůrou. Obalíme v hladké mouce a smažíme na rozehřátém olivovém oleji. Mandle spaříme v horké vodě a vyloupeme. Na další pánvi opražíme do zlatova. Do bílého jogurtu nasypeme citrónovou kůru, špetku šafránu a nakapeme pár kapek olivového oleje. Důkladně zamícháme. Na talíři polijeme pstruha přelivem z jogurtu a posypeme mandlemi.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pstruh na mandlích"
Zkuste také
Reklama