Povidlová omáčka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Omáčky
Autor: lucka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 8 023×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Povidlová omáčka ingredience:
200g povidel
citronová kůra
šťáva z citronu
2 lžíce másla
2 lžíce hladké mouky
špetka soli
cukr
skořice v celku
troška strouhaného perníku
Povidlová omáčka postup:
Z másla a mouky uděláme světlou jíšku,zalijeme ji vodou a vmícháme povidla. Přidáme citronovou kůru a skořici. Pro zvýraznění chuti přidáme nastrouhaný perník.Povaříme asi 15 minut,pak ochutíme cukrem, solí a citronovou šťávou.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Povidlová omáčka"
Zkuste také
Reklama