Plněný bůček
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Evelýna
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 962×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Plněný bůček ingredience:
750 g libového bůčku
sůl
pepř
Nádivka:
4 starší rohlíky
200 ml mléka
2 vejce
strouhanka podle potřeby
2 řapíky celeru
2cibule
1mrkev
libeček
pažitka
Plněný bůček postup:
Rohlíky pokrájíme na kostky, zalijeme mlékem a necháme asi 20 minut stát. Mrkev nastrouháme , ostatní zeleninu jemně pokrájíme. K pečivu přidáme vejce, všechnu zeleninu, osolíme opepříme mírně posypeme strouhankou.Do masa prořízneme kapsu, naplníme nádivkou a sepneme špejlí nebo jehlou. Pečeme doměkka a dozlatova při 180 stupních.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Plněný bůček"
Zkuste také
Reklama