Plněná bageta
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Studené předkrmy
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 8 546×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Plněná bageta ingredience:
150g taveného sýra, 2 lžíce smetany, lžíce hořčice, malá cibule, 2 natvrdo uvařená vejce, šálek strerilizovaného hrášku, 3 lžíce mrkvem, sterilovaná okurkam, 100g šunky, špetka pepře, sůl, měkká chlebíčková veka
Plněná bageta postup:
Tavený sýr rozdrobíme vidličkou, vložíme do misky a rozmícháme se smetanou a hořčicí. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, oloupané, na kostky nakrájené bílkym, sterilizovaný hrášek, na drobné kousky nakrájenou mrkev, okurku, šunku. Osolíme a opepříme. Suroviny zlehka promícháme a potom přidáme nakrájené žloutky. Bagetu podélně rozkrojíme a vnitřek naplníme připravenou směsí. Potom nakrájíme na dílky.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Plněná bageta"
Zkuste také
Reklama