Pivovarské jehly
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 11 357×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pivovarské jehly ingredience:
600g uzené krkovičky, 4 lžíce oleje, 50ml světlého piva, 1 lžička grilovacího koření, 3 papriky různých barev, 3 cibule
Pivovarské jehly postup:
Maso nakrájíme na kousky, dáme do mísy a zalijeme směsí oleje, piva a grilovacího koření. Promícháme a necháme odležet. Potom maso střídavě s plátky paprik a cibule napichujeme na kovové grilovací jehly nebo špejle. Na roštu rozehřátého grilu špízy grilujeme ze všech stran za občasného potírání marinádou.Fotografie
Ohodnoťte recept "Pivovarské jehly"
Zkuste také
Reklama