Pikantní omáčka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Omáčky
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 904×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pikantní omáčka ingredience:
200 g základní majonézy, 1 dl šlehačky, 5 nakládaných cibulek v octě, sterilovaná okurka, kapary, sardelky, několik nakládaných žampiónů, citrónová kůra, 2 lžíce citrónové šťávy, kerblík, 2 lžičky cukru, podle chuti sůl.
Pikantní omáčka postup:
Nakládané cibulky, oloupané sladkokyselé okurky, sardelky, žampióny, citrónovou kůru a kerblík rozsekáme na jemnou kašičku. K majonéze přimícháme citrónovou šťávu, přidáme cukr, rozsekanou kašičku z uvedených surovin až vznikne hustá pikantní omáčka. Omáčku podáváme k teplým i studeným masům, ke smaženým rybám a zeleninám.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pikantní omáčka"
Zkuste také
Reklama