Pikantní labužnické kuře
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: Danuše Svatoňová
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 826×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pikantní labužnické kuře ingredience:
1 menší kuře (1 kg), 1 polévková lžíce oleje, 1 lžíce plnotučné hořčice, 3 stroužky česneku, 1 lžíce vegety, šťáva z poloviny citrónu, špetka soli, špetka oregana a 1 lžíce petrželky
Pikantní labužnické kuře postup:
Připravíme si marinádu a jednotlivé porce kuřete jí potřeme. Zabalíme do mikroténové fólie a dáme nejméně na 1 hod. do lednice. Pak porce naskládáme do pekáče, poklademe asi 2 lžícemi másla a dáme do vyhřáté trouby. V průběhu pečení kuře zpočátku podléváme 2 dcl vývaru z drůbků. Potom jej poléváme výpekem. Po 20 min. teplotu zmírníme a pečeme dozlatova.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pikantní labužnické kuře"
Zkuste také
Reklama