Pikantní kousky ryby
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Jana
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 735×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pikantní kousky ryby ingredience:
750g rybího filé, olej
Marináda:
5 mladých cibulek, 2 lžíce vína, 1 lžíce hořčice, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžička mletého zázvoru, 1 lžička octa, 1 lžička glutasolu, 1 lžička moučkového cukru
Pikantní kousky ryby postup:
Rybu nakrájíme na proužky a připravíme si do misky marinádu z pokrájené cibulky, ostré hořčice a ostatních přísad. Asi na 30 minut do ní namočíme kousky ryby. Pak ji necháme okapat a na oleji z obou stran opečeme. Rybu vyjmeme a na témže oleji osmahneme i zbytek marinády, pak do ní rybu zase vložíme a jen krátce prohřejeme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pikantní kousky ryby"
Zkuste také
Reklama