Pečená ryba po řecku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Magda
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 7 850×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pečená ryba po řecku ingredience:
Asi 1kg ryby, olej na pečení, 2 velké cibule nakrájené na kolečka, 2-3 stroužky česneku, 500g oloupaných a nakrájených rajčat, šťáva z 1/2 citrónu, svazek jemně nasekané petržele, sůl, pepř
Pečená ryba po řecku postup:
Rybu opečeme po obou stranách do zlatova. Vyjmeme ji z oleje a dáme do zapékací mísy. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli a celé stroužky česneku. Přidáme rajčata, petrželku, osolíme, opepříme, promícháme a zvolna dusíme asi 10 minut. Pokud je omáčka příliš hustá, zředíme jí trochou vody a nalijeme na rybu. Přidáme lžičku oregána a bobkový list-chuť bude plnější. Krátce zapečeme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pečená ryba po řecku"
Zkuste také
Reklama