Pečená makrela s pikantní marinádou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 8 617×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pečená makrela s pikantní marinádou ingredience:
750g ryby, sůl, 100g rajčatového protlaku, 100g kečupu, 120g cibule, 100g oliv, špetka cukru, 1/8l červeného vína, 50g oleje
Pečená makrela s pikantní marinádou postup:
Rybu rozdělíme na menší kousky, osolíme a vložíme na rozpálený olej, na kterém je po obou stranách pečeme, až mají zlatavou barvu. Vyjmeme, ve zbylém oleji osmažíme na kolečka nakrájenou cibuli, olivy, přidáme víno, rajčatový protlak, kečup a podle chuti přisladíme. Marinádu krátce podusíme, vložíme do ní zpět makrely a necháme jen prohřát.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pečená makrela s pikantní marinádou"
Zkuste také
Reklama