Pařížská šlehačka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Krémy
Autor: lucka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 30 724×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pařížská šlehačka ingredience:
250ml smetany ke šlehání
2 lžíce krupicového cukru
1 lžíce kakaa
Pařížská šlehačka postup:
Smetanu s cukrem a kakaem promícháme a za stálého míchání přivedeme k varu, ale nevaříme. Odstavíme a uložíme přes noc do lednice. Teprve druhý den směs vyšleháme do husta.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pařížská šlehačka"
Zkuste také
Reklama