Jemný marcipánový krém
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty > Krémy
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 12 690×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Jemný marcipánový krém ingredience:
150g mandlového nebo mléčného marcipánu, 4 lžíce vody, 1 lžíce rumu, 1 lžíce citronové šťávy
Jemný marcipánový krém postup:
Marcipán utřeme nebo našleháme s vodou, rumem a citronovou šťávou. Podle potřeby přídáme ještě trochu vody a umícháme hladký jemný krém.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Jemný marcipánový krém"
Zkuste také
Reklama