Pangasius ve slanině
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 13 484×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pangasius ve slanině ingredience:
pláty ryby pangacius, kousky másla, plátky anglické slaniny, sůl, pálivá paprika, drcený kmín
Pangasius ve slanině postup:
Rybu si osolíme z obou stran. Vložíme do pekáčku, posypeme kmínem, pálivou paprikou, poklademe slaninku- nahoru slaninu taky posypeme špetkou papriky... Máslo nakrájíme na tenké plátky a dáme na rybičku. Nepodléváme, ale pokud chcete tak troškou vývaru....Pečeme na 250°-220°C cca 30-40minut.... Vynikající rychlovka s bramborem, kaší či hranolkama.
Fotografie
Ohodnoťte recept "Pangasius ve slanině"
Zkuste také
Reklama